Pater Noster i New England stil med personliga koordinater

FYREN PATER NOSTER MÅLAD I NEW ENGLAND STIL

posted in: Blogg | 0

FYREN PATER NOSTER MÅLAD I NEW ENGLAND STIL.

Här har jag avbildat fyren Pater Noster som ligger utanför Marstrand och Tjörn. Den är målad i en siluett och skuggteknik. Jag fick för en förfrågan och önskan om jag kunde måla fyren Pater Noster i New England stil på sliten canvasväv.
En utmaning som jag gärna antog, och tillsammans med kundens egna koordinater så blev slutresultatet en väldigt unik tavla. 

Hela tanken med mitt koncept är att du som kund själv kan utforma en egen genuin och personlig New England inredning som ingen annan har. Du kan välja eget format på tavlorna, färg på den slitna canvasen till tavlor och kuddfodral. Dessutom  välja bland en mängd olika motiv, eller varför inte åror eller paddlar handmålade i sliten vintage-stil.

Välkommen att höra av dig till mig med en förfrågan på: info@newenglandinspiration.se
eller klicka på fliken ”kontakt” högst upp på sidan.
Så återkommer jag med kostnadsfria förslag/fotomontage som visar hur just din förfrågan kan komma att se ut.
ENKELT, TRYGGT OCH SÄKERT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *